Jij
Jij bent jij
Je mag er zijn
Je bent mooi zoals je bent
Je hoort er bij
Je weet het wel
Kijk maar naar jezelf
Misschien...
moet je nog even zoeken?

 

Wat is een kindercoach?

Wat is een kindercoach?
De naam zegt het eigenlijk al, iemand die kinderen begeleidt, coacht. Het leven is niet altijd makkelijk, ook niet voor een kind. Dat kan zich uiten in “lastig”gedrag, terugtrekken, slecht slapen, buikpijn of hoofdpijn. Je merkt als ouder dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit. Wat dan?

Ik geloof dat het gedrag van een kind het beste gedrag is dat het op dit moment kan geven maar het is niet altijd het gedrag dat we graag zien. Ieder kind twijfelt wel eens aan zichzelf: Kan ik het wel? Wie ben ik? Hoe moet ik dat aanpakken?

Het kind heeft geen probleem, het heeft iets te leren! Ik geloof dat kinderen hun eigen oplossingen kennen en dat ze met de hulp van hun kwaliteiten die twijfel om kunnen zetten in kracht: Ik kan dat wel. Dit ben ik. Ik weet hoe ik dat aan ga pakken. Een coach helpt uw kind zijn/haar eigen oplossing en kwaliteiten te vinden. Het kind weer in zijn kracht te zetten.

Wat doet een kindercoach?

Wat doet een kindercoach?
Een kindercoach luistert, zowel naar de ouder als naar het kind om de hulpvraag helder te krijgen. Heeft het kind dezelfde hulpvraag? Ervaart het ook een probleem? Wil het hulp? Wat denkt het kind nodig te hebben?

Daarna gaan we op pad. Over het pad doen we ongeveer 5 bijeenkomsten, met of zonder ouders. We kunnen praten, spelen, tekenen, luisteren naar een verhaal, wandelen: dingen doen waarbij je mag ontdekken dat de oplossing dichtbij is en dat je talenten hebt die je kunt gebruiken om de oplossing te vinden.

Voor wie is een kindercoach?

Voor wie is een kindercoach?
 • Voor ieder kind dat even niet lekker in zijn vel zit, om wat voor reden dan ook.
 • Voor ieder kind dat de weg naar een oplossing even niet ziet.
 • Voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar.
 • Voor iedere ouder die zich geraakt weet door het gedrag van hun kind.

Wat kost het?

Wat kost het?
 • Kennismakingsgesprek (30 minuten): gratis
 • Intakegesprek (60 - 90 minuten): € 80
 • Coachingstraject (ongeveer 5 sessies): € 65 per sessie
 • Afrondingsgesprek -> Klaar / Vervolg? : € 65
 • Verslaglegging naar aanleiding van het afrondingsgesprek: € 50
 • Schoolobservatie: € 65

 • Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW (21%)

Wat vinden je clienten?

Wat vinden je clienten?
Dit zegt de moeder van een clientje: Cijfer: 9
Wij hebben samen met onze dochter een hele fijne ervaring gehad bij Margreeth. Ze heeft onze dochter geholpen om meer inzicht te krijgen in hoe belangrijk ze zelf is en daar vertrouwen in te hebben.


En:
Ik heb een hele goede tijd gehad met Margreet als kinder Coach. Ze heeft mijn zoon echt op een oprecht liefdevolle manier geholpen. Ze was altijd vrolijk en geduldig en heeft ons heel goed geholpen. Ik zal deze ervaring nooit vergeten. Fana.

En:
Cijfer: 9
Ik ben heel tevreden over Margreeth als Kindercoach! Vond haar aanpak professioneel, zorgvuldig en persoonlijk. Ze kijkt goed naar wat echt nodig is en maakt samen een plan van aanpak. Mijn dochter ging met plezier naar haar toe. Cindy.


© www.kindercoachspijkenisse.nl 2016 ♦ Facebook
PrivacyverklaringKlachtenprocedureAlgemene VoorwaardenAccreditatie↑ Top